In-house maatwerk workshops en trainingen!

17 jul 2017

Workshop en trainingen worden vaak bezocht door deelnemers van verschillende organisaties. Hierdoor kun je andere mensen en organisaties leren kennen en ervaringen uitwisselen. Toch mist de inhoud van dergelijke workshops en trainingen vaak diepgang, omdat niet lang genoeg kan worden stilgestaan bij een specifieke organisatie. Iedereen wil immers aan bod komen.

 

Een maatwerk workshop of training die gericht ingaat op de specifieke behoefte van de organisatie is dan de oplossing. Hierdoor is het ook mogelijk om een beter advies te geven, omdat meer gedetailleerd op de vragen en de eigen situatie kan worden ingegaan.

 

CAP-able heeft zich gespecialiseerd in het geven van maatwerk trainingen en workshops. De onderwerpen kunnen divers zijn, zoals: risicomanagement, stakeholdermanagement, timemanagement, agile projectmanagement, financiële aspecten van projecten, het schrijven van een plan van aanpak, de passende voortgangsrapportages, projectcommunicatie etc. etc.

 

Wil je meer weten, over in-house maatwerk trainingen en workshops? Stuur dan een mail naar: guidofrohlichs@cap-able.nl of bel: 06-2536073